Kuusamontie 65, 98900 Salla
Rehtori: leena.hautajarvi@salla.fi

Opiskelu

Kansainvälisyys on kiinteä osa opiskeluarkeamme. Sallan lukio tarjoaa korkealaatuista opetusta erilaisista kielellisistä ja kulttuurisista taustoista tuleville opiskelijoille ja monipuoliset liikuntamahdollisuudet. Tämä luo kaikille opiskelijoille hyvät valmiudet jatko-opintoihin ja muihin tulevaisuuden haasteisiin.

Sallan lukio tarjoaa

Opiskelijoiden palautteet Sallan lukiosta

Samuli Anttila

Ylioppilas

“Sallan lukio on ihan hyvä. Pienet ryhmäkoot mahdollistavat opetuksen yksilöistämisen ja opettaja ehtii auttamaan kaikkia henkilökohtaisesti. Valinnaisten aineiden vähyys harmittaa vähäsen.”

Lotta Kelloniemi

Ylioppilas

“Sallan lukion on toiminnallinen, suvaitsevainen sekä joustava lukio. Venäläiset luokkakaverit tekevät Sallan lukiosta ainutlaatuisen.”

Milan Gokkanen

Venäjä

Ylioppilas

“Voi vaikuttaa siltä, että lukio pienessä kunnassa on fiktiota (siinä mielessä, että opetustaso on epäiltävissä). Kuitenkin aika näyttää meille, että Sallan lukion entisiä opiskelijoita (sekä suomalaisia, että venäläisiä) löytyy lukuisista yliopistoista ympäri Suomea. Sallan lukio antaa hyviä jatko-opiskelun mahdollisuuksia paitsi myös rauhallisen ympäristön, jossa mieli voi olla rauhassa eikä stressiä tunnu yhtä usein kuin kaupungissa.”

Ayrton Ramirez

Paraguay

Opiskelija

“Sallan Lukio is an amazing place, teachers are great and the infrastructure is also top level.”